“Äntligen en grafisk designer som förstår visionen långt innan man själv har lagt alla pusselbitar på plats och så professionell i sitt jobb, engagerad med snabb återkoppling. Tack snälla för hjälpen med att skapa min logga, den är exakt så som jag ville ha den! Jag rekommenderar Annika varmt till alla som behöver hjälp med att skapa logga, hemsida samt grafiska profil och kommer kontakta Annika igen för framtida grafiska jobb.”

Ema Muratspahic
Grundare av Queenley och Ema Esthetics

“Annika hjälpte oss med design av vår företagslogotyp 2009. Redan vid första mötet hade hon träffsäkra idéer och förslag. Hon arbetade med den budget vi hade och genom alla åren har visat sig att vara kompetent, kreativ och snabb. Vi arbetar fortfarande med Annika. Hon hjälper oss idag även med webbsidan och andra marknadsföringsmaterial. Lyhörd och pålitlig. Kan starkt rekommendera henne!”

Jessica Karlsson
Grundare av Hillbillies

“Väldigt tidigt i min resa som egenföretagare började jag jobba med Annika, och hon har verkligen hjälpt mig hitta mitt företags grafiska profil, ton och stil. Hon har varit väldigt betydelsefull i utvecklingen av hur mitt företag ska presentera sig, och hon fann snabbt ett bra sätt att arbeta med mig. Ifrågasättande, på ett mycket klokt och insiktsfullt sätt. Jag ger Annika mina varmaste rekommendationer!”

David Stavegård
Grundare av Stavegård Consulting

“Annika arbetade snabbt och effektivt, vilket krävdes då vi hade en hög arbetstakt och belastning på ett förlag där vi arbetade tillsammans. Hon hade många kreativa idéer och kom med förslag som vi tyckte var väldigt bra och utvecklande för verksamheten. Annika är ett riktigt proffs!”

Jennifer Lindström
Förläggare på Norstedts Förlagsgrupp

“Jag rekommenderar varmt Annika Stårner när du vill ha hjälp med din grafiska design eller formgivning! Hon har hjälpt mig med båda mina logotyper, till Sobea och Soyoga. Hon har även gjort tryckbara filer till Sobea textilprints. Jag är mycket nöjd!!!”

Beatrice Magnusson
Grundare av Soyoga och Sobea

“Vi är jättenöjda med vår nya logga och grafiska profil som Annika har gjort åt oss. Hon uppfattade snabbt vad vi vill förmedla med vårt marknadsföringsmaterial. Vill du ha hjälp med grafisk design är det till Annika du ska vända dig. Hon är kreativ, snabb och proffsig!”

Cecilia Clemedson
Grundare av AdvocoTox AB

“Vi är oerhört tacksamma och nöjda med all hjälp vi fått av Annika. Från design av logga, flyers, prislistor, skyltar, hemsida, färgtema, stil och form. Proffsigt bemötande och alltid snabb återkoppling. 100% engagerad och Annika ger även tips och råd. Högsta betyg till Annika.”

Jenni Riihonen
Grundare av Råsunda Oas

“Annika Stårner har lyssnat in min affärsidé och mina värderingar. Hon har tagit fram logotype, visitkort och hemsida som är snygga, proffsiga och väl speglar min affärsidé. Diskussionerna och resultatet visar att Annika är kreativ, konstnärlig, analytisk och väl kan sitt hantverk inom grafisk design. Jag kan med glädje rekommendera Annika.”

Ulrika Ehrensvärd
@ulrikacsr

“Annika arbetade under en period med textredigering, illustrationer, textsättning i böcker och fotoredigering på Grenadine Bokförlag, Stevali Production där jag tidigare arbetade som grafisk formgivare. Annika sätter sig snabbt in i projekt, är noggrann och levererar. Hon är dessutom en social, ärlig och fantastisk människa.”

Anna Sterling
AD och strateg

“Jag vill varmt rekommendera Annika! För mig som inte är van beställare av såna här jobb, gjorde Annika det väldigt enkelt för mig. När jag väl hade kommit fram till hur jag ville ha det så gick det jättefort. Snyggt och bra!!

Marcus Johanson
Affärsutvecklare, Grand Business

“Annika har en otrolig känsla för vad som är “rätt” för mig som kund. Hon får ihop färdig produkt (logo, visitkort, hemsida, broschyr) med mig som person och vad jag representerar. Dessutom är Annika snabb och tydlig i sin affärsmässighet. Skall absolut använda mer av hennes tjänster i framtiden.”

Marianne Andersson
Grundare av M Andersson Coaching

“Beställde illustrationer av Annika till min trädgårdsdesign-app. Leveransen var över min förväntan. De kommer bli väldigt uppskattade när appen är färdig.”

Tina Skilje Alkryd
Grundare av Dyrkla

“Jag var i startgroparna att börja min firma och kom i kontakt med Annika som var helt fantastisk med hennes hjälp och rekommendationer. Annika erbjöd tips och rekommendationer helt sonika och utan krav. Jag var alldeles överrumplad av hennes hjälp. När man som jag just flyttat hem till Sverige efter 24 år boende i andra länder så vet man inte vart man ska vända sig eller börja. När jag kommit igång med min firma är du först på min lista att kontakta och jag kommer definitivt att rekommendera dig och din firma till mitt nätverk. Du var så vänlig, fin och professionell. Man fattar att detta är din grej, du är inte enbart kunnig inom ditt yrke, din underbara personlighet är liksom pricken över i:et, glöm aldrig det. Tack från hela mitt hjärta!”

Mia Bohnmark
Grundare av Pathways Samtalsterapi

“Annika is a person with lots of integrity, is genuine, structured, creative and fun to work with. She manages professional relationships and expectations extremely well and is flexible in her way of working. Annika is a take-charge person who is able to present creative ideas and communicate the benefits. She has successfully developed several marketing plans and numerous catalogues that have resulted in increased revenue. I had the pleasure of having Annika Stårner as a colleague at a former company. Annika would be a valuable addition to any company she chooses to join/work with, and I have no hesitation in recommending her.”

Britt Konnander